Forever Epiblanc

483,37 MDL
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Forever Epiblanc

Ca visul unei pieli netede si curate sa devina realitate, foloseste Forever Epiblanc.

Reda luminozitate si reduce aspectul  petelor brune.

Multi dintre noi visam sa avem pielea neteda, curata. Insa modul actual de viata, caracterizat prin activitate intensa si expunere la agresiunea factorilor de mediu,  provoaca deseori aparitia unor imperfectiuni estetice si pete brune.

Forever Epiblanc, cu formula sa exclusiva, a fost conceput special pentru a reda luminozitate tenului, a uniformiza textura pielii si a diminua aspectul petelor brune. Gelul stabilizat de Aloe vera este o baza excelenta pentru extractele naturale din plante, precum strugurii-ursului (din care se obtine arbutina), Rumex occidentalis si pentru vitamina E naturala, rezultand astfel  un produs de exceptie.

Rezultate maxime se vor obtine prin aplicarea directa, localizata a gelului  Forever Epiblanc la nivelul petelor brune, imperfectiunilor estetice sau tulburarilor de coloratie. Se recomanda, concomitent,  folosirea pe parcursul zilei a unui produs ecran solar.

Ingrediente:

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, glicerina, arbutina, trietanolamina, ascorbil fosfat de sodiu, extract de Rumex occidentalis, hialuronat de sodiu, vitamina E (naturala),  guma de xantan, carbomer, dimeticon, 1,2-hexanediol,  caprilil glicol, EDTA disodic, metilparaben, parfum.

Masa neta: 28,3 g

Mod de utilizare:

Se aplica dimineata si seara, strict localizat, pe pielea curata, numai in zonele in care se doreste ameliorarea aspectului patat, dupa care se aplica un produs hidratant. Se recomanda, totodata, folosirea produsului Forever Aloe Sunscreen pe parcursul zilei, pentru protectie solara.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Moldova.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Cere un link personalizat de Reducere 5% la produsele Aloe Vera Forever Living Products
forever-epiblanc-art0579