Forever Focus
  • Forever Focus
  • Forever Focus

Forever Focus

0,00 MDL
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Forever Focus

ÎN CURÂND
Forever Focus vă ajută să gândiți organizat, precum și mărește puterea de concentrare.
Forever Focus este un produs pe care toată lumea îl poate folosi.
Forever Focus vă va ajuta să vă concentrați suficient pentru a obține un viitor Forever mai bun.
Conține substanțe nutritive naturale care pot ajuta la menținerea atenției. Susține sinteza ADN-ului și repararea celulelor.

Tocmai anunțat la # FGR20 Live ... noul Forever Focus care va fi disponibil în România în curând! Acest amestec ideal de ingrediente naturale sunt studiate clinic, promovează claritatea mentală, concentrarea, concentrarea și gândirea organizată.

De la studenți la sportivi până la profesioniști și seniori, toată lumea poate folosi. De aceea, am creat Forever Focus cu Cognizin®, o formă studiată clinic de citicolină, care este un nutrient care susține funcția cognitivă, focalizarea mentală și atenția.

La acest ingredient puternic, am adăugat, de asemenea, vitamine B, extract de gingko biloba și plante medicinale speciale și aminoacizi pentru a stimula nivelul de energie al creierului și pentru a menține o minte strălucită.

Deci, cine beneficiază de Forever Focus?

Oricine, de la profesioniști la sportivi, profesioniști și studenți, până la părinți sau bunici.

Un angajat se poate concentra pe o sarcină timp de aproximativ 11 minute, înainte de a se distrage atenția.

Și după o pauză, este nevoie de 25 de minute pentru a reveni la sarcina originală.

Forever Focus vă poate îmbunătăți performanța de muncă și de învățare prin furnizarea de nutrienți necesar organismului dvs. și vă ajută să vă concentrați.

La sportivii profesioniști, este utilizat în principal pentru furnizarea de energie a creierului, deoarece știm că performanța în sport necesită atenție, luarea rapidă a deciziilor și o memorie bună.

La locul de mncă sarcinile devin din ce în ce mai complexe, tehnologia trebuie să fie stăpânită. Vă întrebați dacă vă puteți îmbunătăți abilitățile cognitive? Cum vă puteți concentra mai bine pe un lucru? Ești capabil să îți îmbunătățești memoria?

ANTRENEAZĂ MEMORIA - ȘI PRIN ACEASTA ÎMBUNĂTĂȚEȘTE GÂNDIREA COGNITIVĂ!

Vestea bună este că, la fel ca toți mușchii noștri, performanțele cognitive pot fi îmbunătățite. Vă puteți optimiza memoria, capacitatea de concentrare și abilitatea pentru procesele de gândire logică, precum și concluziile logice. Crește-ți puterea creierului - dar cum? Fiecare își poate crește puterea creierului. Și nici măcar nu este chiar atât de dificil. Asta începe cu mici schimbări în rutina ta zilnică.

Așteptăm cu nerăbdare să vă putem oferi mai multe informații despre momentul în care acest nou supliment va fi disponibil în Romania!

Fii pe faza! Ramai concentrat!

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Moldova.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Cere un link personalizat de Reducere 5% la produsele Aloe Vera Forever Living Products